Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što mu je bilo

VIDEO Totalno lud: Pogledajte što je učinio drogirani razbojnik nakon pljačke

Razbojnik zapalio hlače pa mahao njima
Foto: screenshot
18.01.2019.
u 16:55

Sam Nicholas Allan (30) osuđen je na 18 mjeseci zatvora zbog provale i štete

Drogirani razbojnik zapalio je hlače i mahao njima tijekom jednosatnog ogleda s policijom u Walesu, a policajce je gađao i crjepovima. Incident se dogodio u veljači prošle godine, a Sam Nicholas Allan (30) u srijedu je osuđen na 18 mjeseci zatvora.

Allan je prvo opljačkao pub u Flintu pa je nekako završio na krovu trgovine. Na snimci ga se može vidjeti golog torza na velikoj hladnoći dok ga okružuje deset policajaca. Čini se da se Allan nije osjećao dovoljno razgolićeno pa je u jednom trenutku skinuo hlače, zapalio ih i mahao njima vičući "Pogledajte što će se sad dogoditi" prije nego što je konačno uhićen.

Pogledajte video pomahnitalog razbojnika:

Kako je rečeno na sudu, Allan je u pubu ušao iza šanka, gdje je odgurnuo konobara i iz blagajne uzeo nekoliko novčanica od 20 funti, piše Daily Mail. Policija je dobila dojavu o sukobu dvojice muškaraca, a na mjestu događaja zatekli su Allana, koji je konzumirao kokain i alkohol.

Allan je pobjegao na krov prodavaonice odakle je psovao policajce i gađao ih crjepovima, no nitko nije pogođen. Pokušao se uspeti na drugi kat, ali se na kraju predao kad su mu policajci zaprijetili elektrošokerom.

- Vi ste šljam - vikao je dok su ga trpali u policijski auto.

Allan je osuđen zbog provale i štete.

- Ovo je jednostavno preozbiljno za išta drugo osim zatvorske kazne - rekao je sudac Rhys Rowlands.

Pogledajte i video bizarne prometne nesreće u Rumunjskoj:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar nisam_robot
nisam_robot
17:57 18.01.2019.

Ma to je zbog revolta i onih gore sto kradu. Sada ce I on zaprijetiti da ce u Irsku.

Avatar navijač
navijač
09:30 19.01.2019.

Ovaj kao da dolazi sa Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije