Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCENA IZ SAD-A

VIDEO Nezamisliv prizor: Kauboj vitlao lasom na haubi policijskog automobila

šerif tele
Foto: screenshot/Facebook
05.01.2017.
u 21:20

Skidam kapu starom prijatelju David Bevilleu, napisao je šerif.

Monte Belew, šerif okruga Henry u Tennesseeju, provozao je u utorak na haubi svog automobila muškarca koji mu je pomogao da na autocesti ulovi tele koje je trčalo cestom.

Belew je snimio s kamerom kako David Bevill iz prvog pokušaja uspijeva zabaciti laso na tele i tako uspješno privodi potjeru kraju.

- Skidam kapu starom prijatelju Davidu Bevilleu!! Imali smo tele koje je trčalo autocestom 79 i on nam je priskočio u pomoć. Bevill se vozio na haubi i uhvatio tele - objavio je Belew na Facebooku.

>> Spašene krave koje su ostale zarobljene nakon potresa: 'Očajnički im je trebala voda'

Komentara 1

SC
schwertransport
22:05 05.01.2017.

Svaka cast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije