Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevrijeme pogodilo Hrvatsku

VIDEO U Dalmaciji snimljene pijavice, na autocestama zabranjen promet za neke skupine vozila

Foto: Facebook/Twitter screenshot
1/3
17.08.2021.
u 14:09

Kako javlja HAK, zbog olujnog vjetra autocesta A6 Rijeka – Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice otvorena je samo za osobna vozila

Najavljena promjena vremena stigla je u većinu Hrvatske s grmljavinom i pljuskovima popraćenima jakim vjetrom, a na nekoliko mjesta u Hrvatskoj snimljene su i pijavice. 

Kako javlja HAK, zbog olujnog vjetra autocesta A6 Rijeka – Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice otvorena je samo za osobna vozila, dok je na Krčkom mostu promet zatvoren za prvu skupinu vozila – motocikle, prikolice za stanovanje, kamp-prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine više od 1,9 m, autobuse na kat i autobuse dvostrukih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom.

Promet je također zabranjen za prvu skupinu vozila na potezu Draga – Šmrika te između Bakra i Karlobaga, dok je od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabranjen i za dostavna vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom. 

U Studencima kod Lovreća zabilježena je i pijavica koja nije prouzročila štetu. 


Pijavica je zabilježena i na potezu Zadvarje – Šestanovac, također nije prouzročila nikakvu štetu. 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
LijeviDesničar
16:02 17.08.2021.

Pijavice su u Zagrebu na jednom trgu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije