Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS NA A1

Kod Karlovca se prevrnula kamp-kućica, vozi se otežano u koloni

HAK
17.08.2021.
u 13:52

Kilometarsku kolonu prouzročilo je prevrtanje kamp-kućice između odmorišta Draganić i čvora Karlovac. Prevrnula se oko 10.45 sati

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb – Split – Ploče između čvorova Jastrebarsko i Karlovac u smjeru Dubrovnika, vozi se jednim prometnim trakom, a kolona je oko 11 kilometara, izvijestio je HAK nešto prije 13 sati, no kolona se u međuvremenu smanjila. I dalje se vozi otežano u koloni u pokretu.

Između čvorova Novigrad i Karlovac u smjeru Zagreba mjestimično su usporene kolone vozila.

Kilometarsku kolonu prouzročilo je prevrtanje kamp-kućice između odmorišta Draganić i čvora Karlovac. Prevrnula se oko 10.45 sati, potvrdili su iz karlovačke policije za 24 sata.

– Vidio sam da je nekoga prevezla hitna pomoć. Nastaje kolona i kaos na autocesti, nesreća se dogodila u smjeru mora – ispričao je očevidac.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
02:12 18.08.2021.

Možda se nije namjerno prevrnula, nego su riješili tu kampirati?

SI
sisavac
14:48 17.08.2021.

ja bih te kamp kućice zabranio na autocestama. ili su uzrok stvaranja kolone, jer voze presporo, ili su uzrok nesreće, jer voze prebrzo. ovog ljeta vidio lika iz njemačke kako juri 150 sa tom kućicom... a to gdje se parkiraju, je poseban problem. po javnim parkiralištima su danima, ne plaćaju ništa, stvaraju otpad.. nek prespavaju u francuskoj ili njemačkoj u tim kamperima na nekom javnom parkiralištu.. da vidiš kako će se provesti. a za nas imaju posebnu aplikaciju sa lokacijama gdje se može besplatno ugurati i provesti 2 tjedna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije