Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjed u milanu

VIDEO Pogledajte kako talijanska policija brutalno tjera studente

Borut Pahor
Foto: Reuters
1/2
05.10.2012.
u 17:01

Oboružani štitovima i motociklističkim kacigama, ljutiti prosvjednici bacali su prema redarstvenicima jaja i naranče, na što su ovi uzvratili nasilnim hvatanjem i premlaćivanjem pojedinaca

Tisuće talijanskih studenata sukobilo se s milanskom policijom tijekom protesta protiv smanjenja proračunskih izdavanja za obrazovanje, izvijestio je RT.

Oboružani štitovima i motociklističkim kacigama, ljutiti prosvjednici bacali su prema redarstvenicima jaja i naranče, na što su ovi uzvratili nasilnim hvatanjem i premlaćivanjem pojedinaca.

Žestoko je bilo i u glavnom gradu Rimu gdje su studenti prosvjedovali protiv odluka talijanske vlade koje se tiču prava na obrazovanje kao i mjera štednje koje pokušava nametnuti Europska unija.

>>VIDEO Policija suzavcem rastjerala 50.000 prosvjednika u Ateni

 

Komentara 12

Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
18:38 05.10.2012.

kad su i studenti ludi treba u drugi red ekipu sa bezbol Palicama pa kad --Milicajci navale onda ih izudarati,heeeehehheeeh

PI
pistaljka
19:01 05.10.2012.

Tako je to u "demokratskoj" EU federaciji! Bit će batina sve više i više. Ovo je samo početak. Hrvatska jedva čeka da što prije bude primljena u taj pakao.

Avatar flegmatik
flegmatik
18:13 05.10.2012.

Pogledao video. Koliko me sjecanje sluzi, ovako je nama Hrvatima bilo u Jugoslaviji. Kako stvari stoje, povijest ce nam se ponoviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije