Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN PRIZOR

VIDEO Kaos u trgovini u Beogradu: Umirovljenici se otimali za ćevape na akciji

Kaos u trgovini
Printscreen
29.03.2023.
u 16:12

U jednoj od trgovina Lidla u Beogradu u srijedu je došlo do nevjerojatnog kaosa zbog ćevapa na akciji.

Snimka koja se pojavila na društvenim mrežama prikazuje sveopću tučnjavu starijih građana koja je nastala zbog akcije ćevapa. Na snimci se vidi kako jedna starija žena pokušava uzeti paket ćevapa dok istovremeno pokušava spriječiti ostale da ih uzmu, objavio je Mondo.rs. Na snimci se čuje i kako kupci viču, naguravaju se, dok je jedna žena uspjela gornjim dijelom tijela gotovo pa ući u frižider kako bi 'obranila' preostale pakete ćevapa od ostalih kupaca. 

U jednom trenutku na snimci se čuje glas druge žene koja govori: ‘Gospođo, pa gospođo molim vas... Zvat ćemo osiguranje, ovo nema smisla‘. Kako je javio Mondo do gužve i nereda došlo je zbog akcije na kojoj se ćevapi od svinjskog i junećeg mesa prodaju po sniženoj cijeni.

Zbog iste je akcije na ćevape nastala gužva i pred istom trgovinom u Beogradu, gdje su se stvorili veliki redovi, dok je kaos nastao i i trgovini trgovačkog lanca u mjestu Stanovo kod Kragujevca.

Komentara 15

Avatar IIII4
IIII4
17:01 29.03.2023.

Elitne postrojbe ekonomskog tigra.

DU
Deleted user
17:40 29.03.2023.

Ekonomski Pakistan...ovaj tigar u punom sjaju.😃😀

FA
Fake
17:31 29.03.2023.

Bitno da su u svemu bolji od nas. Zato i dolaze raditi kod nas.Dovoljno je poslušati onog de..la Milomira M.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije