Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORO SE KREĆE

VIDEO Gužva na zagrebačkoj obilaznici zbog prometne nesreće: Kolona duga čak 7 km

Foto: Čitatelj
1/2
14.07.2022.
u 17:21

Brojni građani javljaju kako je velika kolona i da jedva idu.

Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvora Kosnica i mosta Sava nastala je kolona u pokretu duga 7km.

Brojni građani javljaju kako je velika kolona i da jedva idu.

"Zabava na zagrebačkoj obilaznici," poručio nam je nezadovoljno jedan od vozača u koloni.

Prometna nesreća koja je uzrokovala ovu gužvu dogodila se nešto prije 15:40 i u njoj su sudjelovala četiri vozila. Iz PU zagrebačke su nam rekli kako je u pitanju samo materijalna šteta.

VIDEO: Jedan od najsmrtonosnijih napada: Ruske rakete pogodile grad Vinicu, najmanje 20 mrtvih.

Komentara 1

Avatar SileZla
SileZla
17:33 14.07.2022.

Zagreb treba još jednu, širu obilaznicu: Karlovac - Sisak - Popovača. Takva brza cesta bi koristila tim gradovima, rasteretila obilaznicu i skratila bi put s mora u Slavoniju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije