Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

VIDEO Gurnula glavu kroz prozor jurećeg vlaka pa umalo poginula

Ohrabrena poticajem prijatelja koji su je snimali s druge strane i ne sluteći opasnost, djevojka je lakovjerno gurnula glavu kroz prozor jurećeg vlaka. Tada je uslijedio šok.
16. listopada 2012. u 16:18 1 komentara 12 prikaza
Navijačice na Wimbledonu
Foto: Agencije
Pogledajte galeriju 1/2

Zbog čega valja ozbiljno shvatiti onaj dobri stari natpis ''ne naginji se kroz prozor'' koji krasi kupe svakog vlaka, shvatila je i jedna djevojka koja je, oglušivši se na njega, umalo izgubila život.

Duga putovanja vlakom znaju biti beskrajno dosadna pa je tako skupina u kojoj je putovala mlada avanturistica vrijeme počela kratiti zbijajući šale. Ohrabrena poticajem prijatelja koji su je snimali s druge strane i ne sluteći opasnost, djevojka je lakovjerno gurnula glavu kroz prozor jurećeg vlaka.

Kratkotrajnu zabavu prekinuo je nagli dolazak vlaka iz suprotnog smjera, no djevojka je, na sreću, u posljednji trenutak vidjela vlak te se uspjela povući. Pala je na pod kupea i vidno šokirana nekoliko minuta ostala ondje sjediti prije negoli se pribrala i shvatila što joj se maloprije dogodilo. Situaciju je promatralo društvo koje je, sudeći po smijehu, izbjegnuta djevojčina pogibelj očito dobro zabavila.

>>Prije skoka s ruba svemira Felix je skakao u jamu Mamet na Velebitu

Mary Donor Pavlović i Milan Pavlović
LJUBAVI BEZ GRANICA
Kako je Milan riskirao život i doveo Mary iz Sierra Leonea u Ljubuški
PRIPREMA VOZILA
Doznajte kako kvalitetno pripremiti vozilo za zimsku vožnju i osvojite vrijedne nagrade
  • thekurcula:

    Ama nije umalo izgubila život jer ne prolaze vozovi baš tako blizu jedan drugog. Čak da ga i hoće dodrnuti glavom ne bi joj to lako uspelo. Morala bi sa više od pola tela da viri kroz prozor. A da ... prikaži još! je uplašila jeste. Nije svedno kad ti nešto na pola metra od glave projuri brzinom od 200 - 250 na sat. Inače, video smo videli pre nekoliko dana na sajtu RTS sa nazivom "Selma....."