Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladost, ludost

VIDEO Gurnula glavu kroz prozor jurećeg vlaka pa umalo poginula

Navijačice na Wimbledonu
Foto: Agencije
1/2
16.10.2012.
u 16:18

Ohrabrena poticajem prijatelja koji su je snimali s druge strane i ne sluteći opasnost, djevojka je lakovjerno gurnula glavu kroz prozor jurećeg vlaka. Tada je uslijedio šok.

Zbog čega valja ozbiljno shvatiti onaj dobri stari natpis ''ne naginji se kroz prozor'' koji krasi kupe svakog vlaka, shvatila je i jedna djevojka koja je, oglušivši se na njega, umalo izgubila život.

Duga putovanja vlakom znaju biti beskrajno dosadna pa je tako skupina u kojoj je putovala mlada avanturistica vrijeme počela kratiti zbijajući šale. Ohrabrena poticajem prijatelja koji su je snimali s druge strane i ne sluteći opasnost, djevojka je lakovjerno gurnula glavu kroz prozor jurećeg vlaka.

Kratkotrajnu zabavu prekinuo je nagli dolazak vlaka iz suprotnog smjera, no djevojka je, na sreću, u posljednji trenutak vidjela vlak te se uspjela povući. Pala je na pod kupea i vidno šokirana nekoliko minuta ostala ondje sjediti prije negoli se pribrala i shvatila što joj se maloprije dogodilo. Situaciju je promatralo društvo koje je, sudeći po smijehu, izbjegnuta djevojčina pogibelj očito dobro zabavila.

>>Prije skoka s ruba svemira Felix je skakao u jamu Mamet na Velebitu

Ključne riječi

Komentara 1

TH
thekurcula
17:41 16.10.2012.

Ama nije umalo izgubila život jer ne prolaze vozovi baš tako blizu jedan drugog. Čak da ga i hoće dodrnuti glavom ne bi joj to lako uspelo. Morala bi sa više od pola tela da viri kroz prozor. A da je uplašila jeste. Nije svedno kad ti nešto na pola metra od glave projuri brzinom od 200 - 250 na sat. Inače, video smo videli pre nekoliko dana na sajtu RTS sa nazivom "Selma....."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije