Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČA KOJA SLAMA SRCE

VIDEO Dramatična akcija u Kini: Bebu izvukli iz ruševina zahvaljujući majci, ona poginula

Screenshot
23.07.2021.
u 16:12

Djevojčica stara oko 3,4 mjeseca spašena je u srijedu, 24 sata nakon urušavanja. Tijelo njezine majke izvučeno je u četvrtak

Vijest iz Kine potresla je mnoge širom svijeta. Bebu staru svega nekoliko mjeseci spasioci su uspjeli izvući iz ruševina njihovog doma uz pomoć njezine majke, no nju nažalost nisu uspjeli živu izvući.

Djevojčica stara oko 3,4 mjeseca spašena je u srijedu, 24 sata nakon urušavanja. Tijelo njezine majke izvučeno je u četvrtak.

"Čuo sam bebin glas u trenutku kada su spasioci upravo stigli i pozvao sam ih u pomoć. Majka je bebu stavila iznad, na višu razinu", kazao je jedan od članova obitelji.

Spasioci su kazali lokalnim medijima da je tijelo majke u trenutku pronalaska bilo u poziciji kao da nešto diže. Tim potezom u kritičnom trenutku majka je, kažu, spasila život svojoj djevojčici. U bolnici je utvrđeno da beba nije ozlijeđena.

Urušavanje je izazvala katastrofalna poplava koja je pogodila kinesku provinciju Henan nakon nezapamćenih količina oborina koje su pale. Pozivajući se na lokalna izvješća, BBC javlja da je došlo i do aktivacije klizišta. Poplave su odnijele živote najmanje 51 žrtve, a evakuirano je oko 400.000 ljudi.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
16:43 23.07.2021.

to su prave majke , a ne one kao od Nicoll, koja eto šeće slobodno hrvatskom zemljom i tvrdi da ništa ona kriva nije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije