Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDICE IDE

VIDEO Dostavljao hranu usred oluje, pa pokrenuta potraga za njim: 'Želim mu donirati novac'

Foto: REUTERS
1/2
03.09.2021.
u 16:41

Glasnogovornik GrubHuba kazao je lokalnim medijima da nisu još uspjeli potvrditi da je dostavljač jedan od njih zaposlenika.

Oluja Ida pogodila je početkom tjedna sjevernoistočnu obalu SAD-a, a trenutne brojke govore o tome da je poginulo najmanje 41 osoba. Vlasti su pozvale građane da ostanu doma, dućani su bili zatvoreni kao i javni prijevoz, no u svom tom metežu i katalizmi dostava hrane je radila. 

Muškarac za kojeg se vjeruje da je zaposlenik poznate službe za dostavljanje hrane GrubHub snimljen je kako u utorak navečer hoda kroz vodu koja mu je došla do struka gurajući pritom svoj bicikl i noseći u drugoj ruci vrećicu s hranom i to sve usred oluje. 

Snimka objavljena na Twitteru izazvala je žestoke kritike upućene kompaniji jer nisu zaustavili dostave u trenutku kad su vlasti proglasile izvanredno stanje. 

 

Osoba koja ga je snimila zaradila je na pravima snimke 1700 dolara (oko 10 700 kuna) i objavili su kako žele taj novac donirati dostavljaču, međutim za sad dostavljač nije pronađen. 

Poznata newyorška političarka Alexandria Ocasio-Cortez retvitala je objavu autora snimke i pozvala svoje pratitelje da pomognu u potrazi, prenosi Metro. 

Glasnogovornik GrubHuba kazao je lokalnim medijima da nisu još uspjeli potvrditi da je dostavljač jedan od njih zaposlenika. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neidemdalje
neidemdalje
00:45 04.09.2021.

hahaha kao da bi wolt i glovo zaustavili dostavu ... ne bi ni bonus uključili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije