Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALNA SNIMKA

VIDEO 'Boksački meč' u trgovačkom centru: Zaštitar i kupac se potukli, razlog je bizaran

Tuča zbog rola
Foto: Screenshot
1/2
29.09.2020.
u 10:00

Glasnogovornik centra je potvrdio incident koji je zabilježen mobilnim telefonom, a snimka tučnjave ubrzo je postala viralna.

U subotu je došlo do velikog incidenta u Bull Ringu, glavnom trgovačkom centru u središnjem Birminghamu. Naime, do incidenta je došlo kada je jedan od posjetitelja pokušao ući s koturaljkama, odnosno rolama, a što je u centru zabranjeno. 

Glasnogovornik centra je potvrdio incident koji je zabilježen mobilnim telefonom, a snimka tučnjave ubrzo je postala viralna. 

- Sigurnost osoblja i kolega shvaćamo vrlo ozbiljno, rekao je glasnogovornik centra te dodao kako se cijela situacija istražuje

VIDEO: Svađa zbog rola u trgovačkom centru: Potukli se kupac i zaštitar

Policija je također pozvana na mjesto događaja, navodi Daily Mail.

Video je zaradio mnoštvo komentara na društvenim mrežama pa su tako brojni napisala da ih tučnjava podsjeća na 'boksački meč'. Neki su dodali i kako se nadaju da zaštitar zbog cijele scene neće izgubiti posao. 

Komentara 3

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
10:18 29.09.2020.

Nije koturaljke odnosno role. Koturaljke i role nisu isto.

AL
alfagt2015
13:56 29.09.2020.

muhamed se voza,ništa novo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije