Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SAD

Uznemirujuće snimke premlaćivanja u noćnom klubu: Mladiću slomio obje ruke

Foto: Screenshot
12.09.2020.
u 18:10

Na snimkama se jasno vidi kako nasilnik nije prestao s premlaćivanjem čak niti kada je mladić pao u nesvijest

Na društvenim mrežama i u srbijanskim medijima proširila se snimka brutalnog premlaćivanja u 28-godišnjeg mladića u jednom noćnom klubu u Novom Sadu. 

Prema navodima Kurira, policija je identificirala nasilnika koji se na snimci pojavljuje u crvenoj majici. Radi se od 30-godišnjem I.K koji je mladiću polomio i obje ruke.

- Intenzivno tragamo za njim. Sumnjamo da je mladiću zadao više udaraca u predjelu glave i tijela uslijed čega je oštećeni pao u nesvijest. Osumnjičenik je potom oštećenom slomio obje podlaktice - objavila je policija.

Njihove sumnje potvrđuje snimka na kojoj se jasno vidi kako nasilnik nije prestao s premlaćivanjem čak niti kada je mladić pao u nesvijest. Udarao ga je šakama dok je ovaj bespomoćno ležao. U jednom trenutku prekinula ga je jedna osoba koja se čini kao zaštitar, ali on se kao i ostali koji su se okupili udaljava nakon što im je nasilnik zaprijetio prstom. Potom se vraća žrtvi i lomi mu obje ruke.

Ključne riječi

Komentara 14

MA
max32
22:29 12.09.2020.

ja bi mu kad se oporavim pobio sve sta ima pa na kraju njega

Avatar marlony
marlony
01:42 13.09.2020.

Kad se oporavi neka potraži obitelj od krimosa i nauči ga kako postoji i osveta za tako nešto. Njega nebi taknuo. The end.

JA
jameszg
01:49 13.09.2020.

Zato ne dirati nikoga jer za takvo nešto osveta je još brutalnija...Neka se nada da ovaj neće u osvetu. Ili neka seli na drugo kontinent.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije