Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teroristički napad u Beču

VIDEO Bečani snimali horor ispred svojih zgrada: Vidjeli napadače u krvavom pohodu

Screenshot
02.11.2020.
u 22:42

Na jednoj se snimci može vidjeti napadača kako drži oružje u ruci i puca prema nepoznatoj meti.

Nakon terorističkog napada u Beču u samom središtu grada u kojem je ubijeno najmanje sedmero ljudi na društvenim mrežama pojavile su se snimke užasa. 

Naime, mnogi građani u nevjerici su promatrali što se događa ispred njihovih domova.  Rita Katz, čelnica organizacije SITE, specijalizirane za monitoring terorističkih aktivnosti objavila je neke od tih videa. Na jednoj se snimci može vidjeti napadača kako drži oružje u ruci i puca prema nepoznatoj meti. 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
23:40 02.11.2020.

Hebem vam mater prokleti bili... eto vam sada vas liberalni imigracijski rezim... eto vam vas multi-kulti... eto vam vase “ali mi trebamo radnike”... stoko jedna, syebali ste cijeli zapadni svijet, sto je najgore, steta je vec ucinjena i popraviti see ne moze bez jednog zesceg rata na nacionalno- vjerskoj osnovi...

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
23:13 02.11.2020.

Što će Mutti Angela reći.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
23:05 02.11.2020.

bravo za EU i otvaranje granica bez kontrole!sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije