Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA BALE

V. Ostojić u Medulinu kosi travu, nije tražio dužnosničke naknade

veljko ostojić
Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
07.05.2013.
u 19:00

Poznanici Veljka Ostojića vjeruju da prolazi teške trenutke jer nikad prije nije doživljavao poraze

Nakon afere s kupnjom, urbanizacijom i prodajom zemljišta u Balama bivši IDS-ov ministar turizma Veljko Ostojić povukao se u osamu, udaljio od politike i stranačkih aktivnosti te okrenuo prirodi i miru. U Medulinu gdje živi, doznali smo, kosi travu i brine se o maslinama.

Afera zbog koje je početkom ožujka podnio ostavku ozbiljno je zaljuljala Kukuriku koaliciju. Ostojićevi poznanici vjeruju da prolazi teške trenutke jer nikad prije nije doživljavao poraze. Po otkrivanju priče o zemljištu, koje je kupila njegova šogorica, izgubio je povjerenje koje je dotad uživao.

Još se ne zna čime će se ubuduće baviti, no kako su nam potvrdili iz Vladina ureda za odnose s javnošću, Veljko Ostojić nije predao zahtjev za ostvarivanje naknade, na koju imaju pravo državni dužnosnici nakon prestanka obnašanja dužnosti, niti će to tražiti. Državni dužnosnici imaju pravo na dužnosničku plaću prvih šest mjeseci nakon napuštanja dužnosti te 50 posto umanjenu sljedećih šest mjeseci.

>> USKOK istražuje kupnju zemljišta koje je Ostojića stajalo fotelje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije