Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
panika u rijeci

Uzbuna zbog morskog psa, a najvjerojatnije bila tuna...

morski pas
Željko Mršić/Pixsell
22.08.2011.
u 17:00

Posljednjih dana u Kvarnerskom zaljevu pojavile su se velike tune, koje je, moguće, netko od očevidaca zamijenio za morskog psa.

RIJEKA – Informaciju da je u moru ispred riječke plaže Ploče danas nešto poslije 13 sati viđen morski pas nisu nam mogli potvrditi u Lučkoj kapetaniji Rijeka ni u policiji jer takvu dojavu tijekom dana nisu dobili.

Pokušali smo od Centra 112 doznati više o ovoj mogućoj prijetnji za kupače, no saznanja da se u riječkom akvatoriju pojavio morski pas nemaju.

No, ono što znaju jest da su se posljednjih dana u Kvarnerskom zaljevu pojavile velike tune, koje je, moguće, netko od očevidaca zamijenio za morskog psa.

No, morski pas u sjevernom dijelu Jadrana nije rijetka pojava. Posljednji je put uočen ispred lovranske obale u ljetnim mjesecima 2008. Prošle je godine uhvaćen 10-metarski morski pas kod kampa Pušća na Krku, a u srpnju ove godine u riječke je vode zalutao i 10-metarski kit, najvjerojatnije grbavi kit, inače stanovnik Sredozemnog mora.

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

DE
deus ex machina
18:33 22.08.2011.

A u VL je zalutaso nivinar sa IQ 10 !

OB
-obrisani-
21:17 22.08.2011.

to je vjerovatno bio mesic

BA
balance
17:38 22.08.2011.

neka pojede one sto kukuricu!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije