Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŠTA'Š OŽENIT?'

Urnebesnim videom Bosanac opisao 'današnje djevojke' i nasmijao cijelu regiju!

Amir Hadžić
Foto: YouTube screenshot
28.06.2017.
u 20:13

'A one gaćurde što ti utegnu guzičicu. I to kao da je neka guzica, nije nego dva paracetamola'

Amir Hadžić bosanski je korisnik YouTube kanala koji svojim videouradcima nasmijava cijelu regiju, a može se pohvaliti i sa 154.000 pretplatnika na svojem kanalu.

Video u kojem na urnebesan način opisuje današnje djevojke, pogledalo je više od milijun ljudi. Amir se na duhovit način osvrće na sve one polugole i pretjerano našminkane žene.

– Razderane, izbušene, probijene, razgolićene u razderanim hlačama i uskim gaćurdama... Pa bolje izađi gola, nema smisla te gaće oblačiti kad se sve vidi. Pa izbaci sise. Pa svi mi znamo što je sisa, ponaša se kao da samo ona zna što je sisa. A one gaćurde što ti utegnu guzičicu. I to kao da je neka guzica, nije nego dva paracetamola.

 

Napućuju usne kao da su ih bumbari izjedali. A šminku špahtlom mora skidati kasnije. I sve radi poruke muškarcima: ''Dođi, uzmi me i radi sa mnom što hoćeš.'' Sva sreća pa sam se oženio na vrijeme – zaključuje Amir u svom zabavnom, ali i poučnom monologu, pa dodaje:

– Nije ovdje stvar da mi ne volimo dobro žensko, nego je stvar da razmišljate kratkoročno. Ne smatraju te dobrom mačkom, već jeftinom i lakom.

 

Komentara 36

Avatar Apsalar
Apsalar
20:47 28.06.2017.

Prikrivena, kroz šalu, propaganda burka efendije. Nije uopće smiješno. Ni ja nisam ljubitelj ovih žena napumpanih fish usana, sa sto kila šminke. Ali na koncu ja ne smatram ni muškarce budalama koji dalje od tog ne vide. Oni koji ne vide bolje ni ne zaslužuju. Ali ta islamska propaganda da žena svojim oblačenjem "izaziva kao da govori uzmi me" zapravo je kolosalna uvreda za muslimane, jer muškarce, osobito te vjerske konfesije, prikazuje kao glupane koji nisu u stanju kontrolirati svoje životinjske nagone, pa je potrebno zamotati ženu da bi oni bili pravi vjernici. ... ako nikad nisi bio u prilici zgriješiti, kako možeš znati da si pravedan?! Pustite žene zapada na miru. Nisam ni slučajno feministica, te lude me iritiraju, ali ženski hirevi mode njihova su stvar.

DU
Deleted user
22:59 28.06.2017.

A je urnebesno stvarno...veći urnebes su Slovenci i njihova arbitraža. Ovaj video je smiješan samo autoru.

Avatar Idler 3
Idler 3
22:41 28.06.2017.

Osim kaj me ni nasmijal otrcanim forama dio nit ne razmem. Još najbolje od sveg - nasmijal je regijon....e nek je ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije