Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE TO OČEKIVALA

Uočila lisicu pa je pozvala k sebi, iznenadila ju je njezina reakcija

lisica
Screenshot
29.01.2021.
u 10:34

Žena je dozvala lisicu, a ona joj je prišla iako je riječ o divljoj životinji koja se plaši ljudi

Kada je jedna žena iz Kanade uočila lisicu u svojoj blizini, nije ni slutila da će joj ona doći još bliže.

Naime, na snimci koja se širi internetom žena je pozvala lisicu koja je bila dosta udaljena od nje. Dozvala ju je na način na koji se inače dozivaju mačke, a lisica je, potpuno neočekivano, prišla ženi.

Nagađa se kako je lisica vjerojatno došla jer su je prije hranili radnici iz obližnjih tvrtki. Nikome nije palo na pamet da ima bjesnoću pa se zato tako ponaša, što je prva pretpostavka kad je riječ o lisicama koje prilaze ljudima. Snimka je nastala u Sjevernom Saskatchewanu.

Ključne riječi

Komentara 5

LI
liliZG
10:55 29.01.2021.

Bjesnoča?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije