Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT TROJE MLADIH

Ujak mladića koji je poginuo kod Križevaca: 'Trebao je napuniti 30. rođendan, već je spremao feštu'

Tri mladi?a poginula su u nesre?i kod Križevaca
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
11.09.2023.
u 11:42

Ranije je objavljeno kako se radilo o mladićima s kalničkog područja, a ujak najstarijeg mladića ispričao je kako su se prijatelji vraćali s pića

Moj je nećak trebao 25. listopada proslaviti 30. rođendan, već je spremao feštu, a sad ga više nema, ispričao je to ujak 29-godišnjaka koji je sa svoja dva prijatelja poginuo u teškoj nesreći koja se sinoć dogodila kod Križevaca.

Podsjetimo, do nesreće je došlo na cesti između Orehovca i Guščerovca kada je automobil sletio s ceste i usmrtio tri osobe Zbog neprilagođene brzine kretanja osobni automobil križevačkih registarskih oznaka sletio je izvan kolnika u odvodni kanal te udario u zemljani most, a potom se zaustavio na obližnjoj livadi. Tom prilikom iz vozila su ispale tri muške osobe u dobi od 29, 26 i 22 godine, koje su na mjestu događaja smrtno stradale, potvrdila je ranije policija.

Na mjestu nesreće jutros su stavljeni lampaši za poginule mladiće. Ranije je objavljeno kako se radilo o mladićima s kalničkog područja, a ujak jednog ispričao je za Podravski.hr kako su se prijatelji vraćali s pića.

POVEZANI ČLANCI:

- Kamo su krenuli, to se ne zna. Možda su htjeli još nekamo ići - ispričao je ujak, dodajući kako se inače radi o opasnoj cesti.

- Isto je tako prije koju godinu dečko tu bio u nesreći, ne znam zbog čega tu ne stave kamere. Oni stavljaju kamere tamo gdje se ne može voziti brzo, a svi ovi mladi koji imaju jači auto tu vole juriti da vide koliko mogu potegnuti - ispričao je ujak.

>> VIDEO Tragedija u Zagrebu: Kamion naletio na dijete, preminulo je

Ključne riječi

Komentara 1

AM
Ambar
03:19 12.09.2023.

Ma koliko taj alkohol zla donese

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije