Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija na cesti

Strava kod Križevaca: U prometnoj nesreći poginula tri mladića

nesreća
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
11.09.2023.
u 07:11

U slijetanju osobnog automobila Audi A3 križevačkih registracijskih oznaka, te udara u ogradu mosta preko kanala poginula su tri muškarca, objavila je PU koprivničko- križevačka.

Na državnoj cesti DC-22 između Orehovca i Guščerovca, kod skretanja za mjesto Međa, što je nedaleko od Križevaca u nedjelju navečer iza 22,15 sati došlo je do teške prometne nesreće. U slijetanju osobnog automobila Audi A3 križevačkih registracijskih oznaka, te udara u ogradu mosta preko kanala poginula su tri muškarca, objavila je PU koprivničko- križevačka.

U nesreći su poginula tri mladića, kako doznaje Podravski.hr, s kalničkog područja. Navodno su dvojica iz mjesta Borje, a jedan s Kalnika, starosti 23, 27 i 29 godina.

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 5

ZI
ziva___istina
07:51 11.09.2023.

Vec odavno nitko nije poginuo u fici.Siguran auto.

BU
burza
22:50 11.09.2023.

Krivac je ljudski gaktor a ne cesta

Avatar Jopa
Jopa
07:45 11.09.2023.

Fora je voziti se brzo pod gasom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije