Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprilagođena brzina

Detalji užasa kod Križevaca: Mladići od 29, 26 i 22 godine poginuli na mjestu nesreće. Ispali su iz automobila

Nesreća kod Križevaca
Foto: Prigorski.hr
1/2
11.09.2023.
u 08:08

Zbog neprilagođene brzine kretanja osobni automobil križevačke registarske oznake sletio je izvan kolnika u odvodni kanal te udario u zemljani most, a potom se zaustavio na obližnjoj livadi

Policija se oglasila o stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22.15 sati na državnoj cesti Sveti Petar Orehovec – Guščerovec. Zbog neprilagođene brzine kretanja osobni automobil križevačkih registarskih oznaka sletio je izvan kolnika u odvodni kanal te udario u zemljani most, a potom se zaustavio na obližnjoj livadi. Tom prilikom iz vozila su ispale tri muške osobe u dobi od 29, 26 i 22 godine, koje su na mjestu događaja smrtno stradale.

Portal Prigorski.hr objavio je fotografije s mjesta nesreće i snimku.

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

VEZANI ČLANCI: 

Zbog obavljanja očevida promet na državnoj cesti broj 22 bio je zatvoren od 22.40 do 4.30 sati te se promet preusmjeravao obilaznim pravcima Guščerovec – Črnčevec – Selanec. Tijela smrtno stradalih prevezena su na odjel patologije Opće bolnice Bjelovar, a policijski službenici dostavit će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. 

Video: Spasioci izvlače osobu iz ruševina nakon smrtonosnog potresa

Ključne riječi

Komentara 7

ST
struky3_
08:47 11.09.2023.

Kaže svi su ispali iz vozila. Znači nitko nije bio vezan. Naime, vezuju se samo "pederi".

Avatar Marko
Marko
10:44 11.09.2023.

BMW?

NJ
njofra51
09:56 12.09.2023.

Prestrasno! Ali, mladost, ludost, a vjerojatno i objest.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije