Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODNA SITUACIJA

Uhvatio ga pljusak pa otrčao u auto. Prepao se kada je pogledao suvozačevo sjedalo

Screenshot
12.07.2021.
u 10:21

Snimka je na TikToku pregledana više od 45 milijuna puta

Više od 45 milijuna puta pregledan je video prije tri dana objavljen na TikToku, a u kojem je Kevin Wiredu otkrio što mu se prije nekoliko dana dogodilo na parkiralištu.

Nakon što je baku ostavio kod liječnika, zapalio je jedan joint pa je njegova prosudba postala upita. Potjeralo ga je na toalet pa se odlučio olakšati u wc-u kod liječnika no nakon što je izašao van, nije više znao na koja je vrata ušla njegova baka. Izašao je iz zgrade, a tada je počeo pljusak. Ugledao je svoj automobil, otrčao do njega i uskočio na vozačevo mjesto.

Međutim, tada je shvatio što je učinio. To uopće nije bio njegov automobil, a u vozilu je sjedila nepoznata starija žena.

@therealkevo2

I don’t think this video properly demonstrate the instant fear that possessed my body🤣 ##fypシ ##storytime ##getout ##run ##blm ##wtf

♬ original sound - Kevin Wiredu

 

Nakon što je objavio kako se u tom trenutku jako prestrašio, mnogi su ga upitali zašto je počeo snimati umjesto da je izašao van.

- Nitko mi onda ne bi vjerovao što mi se dogodilo - objasnio je.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
12:07 12.07.2021.

On se prepao?! Zamisli kako se bijela baba usrala, uletio joj crnac u auto!

NI
Niksiniksi
15:27 12.07.2021.

Visoko inteligentan članak...

DU
Deleted user
15:13 12.07.2021.

Rasista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije