Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li ona prva dama?

Udana pjevačica i novopečena majka ljubavnica je Kim Jong-una

Kim Jong-un, Hyon Song-wol (1)
Reuters/PIXSELL
09.07.2012.
u 11:47

Kim Jong-il nije odobravao vezu mladog para koji se zbog toga i razišao 2006., ali nakon njegove smrti par se sve češće može vidjeti skupa

Žena kratke tamne kose slijedila ga je u stopu dok je Kim Jong-un odavao počast svom djedu koji je osnovao državu kojom on sad vlada, u petak je sjedila tijekom nedavnog koncerta nacionalnog orkestra, a cijeli svijet zanima je li Hyon Song-wol, bivša pjevačica sjevernokorejskog benda Bochonbo Electronic nova prva dama Sjeverna Koreje.

Iako se nakon objave snimke i fotografija misteriozne žene smatralo da je riječ o Jong-unovoj mlađoj sestri, južnokorejske obavještajne agencije ipak su nepoznatu ženu identificirale kao Hyon Song-wol.

Hyon Song-wol bila je na vrhuncu popularnosti 2005. kada je jedna od njezinih pjesama postala hit, ali samo godinu dana kasnije, dok se Jong-un pripremao za preuzimanje vodstva države, nestala je iz fokusa javnosti.

Ova udana 30-godišnjakinja nedavno je postala majka, a nakon šest godina izbivanja sa scene u visokoj je trudnoći 3. ožujka nastupala na proslavi Dana žena u Pyongyangu.

– Kim Jong-un i Hyon Song-wol poznaju se već 15-ak godina, a među sjevernokorejskom elitom šuška se kako su u ljubavnoj vezi – tvrde južnokorejski obavještajci. Vjeruju da se par počeo viđati prije 10-ak godina kada se Kim Jong-un vratio u Sjevernu Koreju sa studija u Švicarskoj. Njegov otac, Kim Jong-il, navodno nije odobravao vezu mladog para pa je Jong-un 2006. odlučio prekinuti kontakte s pjevačicom koja se te iste godine udala za sjevernokorejskog časnika. Ipak, čini se kako je smrt Jong-ila ponovno rasplamsala ljubav novog vođe i dugogodišnje poznanice.

Ključne riječi

Komentara 12

WS
Wer Sind Sie Herr Sorge
13:13 09.07.2012.

Izgleda, ne moze naci zensku, nesto kao onaj britanski kralj sto je abdicirao da bi ozenio rastavljenu Amerikanku koja je pusila lulu.

ĆA
ćaćaća
13:39 09.07.2012.

kad će naši drugovi na partisko savjetovanje u prijateljsku i nesvrstanu s.koreju?

SO
sotokuco
13:24 09.07.2012.

Pravi komunista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije