Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to trebala napraviti

Učenik zadirkivao profesoricu pa je izudarao šakom zbog jednog njezina poteza

profesorica i učenik
Foto: Screenshot
19.02.2020.
u 09:11

Učenik je sjedio na stolcu s nogama na stolu, ljuljao se i nešto dobacivao, no onda je njegova profesorica izgubila strpljenje...

Internetom se proširio incident do kojega je došlo u jednoj ruskoj učionici gdje je profesorica iz matematike izgubila strpljenje, no to joj se brzo obilo o glavu.

Naime, učenik Artem Skuratov iz ruske regije Pskov dulje je vrijeme maltretirao profesoricu Zharkinu sve dok joj nije puknuo film.

Dok je mladić držao noge na školskom stolu i ljuljao se na stolcu, prišla mu je ljutita profesorica te mu je izvukla stolac pa je on pao na pod.

No, učenik za njezin postupak nije imao razumijevanja pa je nasrnuo na svoju profesoricu i udario je šakom u glavu. Nastavio ju je udarati te je nakon toga pobjegao.

Mladić je kasnije pronađen te je smješten u bolničku psihijatriju na promatranje.

GALERIJA Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

profesorica i učenik
1/29

Komentara 25

BO
Borkax
10:35 19.02.2020.

Profesori moraju već imati i strah od tih balavaca.

MH
Marko.Horvat
12:21 19.02.2020.

Da sustav funkcionira bio bi na vrijeme sankcioniran i do toga ne bi ni došlo.. ovako je i ona sad u problemima. Ali svaka joj čast! Balavac bezobrazan i bahat.

VO
volina
12:48 19.02.2020.

Ma kako su se samo usudili ga odvesti na promatranje? A sada kada tata dođe u školu pa paljba po profesorici, voditelju, tajniku, jel znaju oni tko je on i iz koje je stranke.............. onda odvedu i njega u normalnoj državi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije