Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGLI SU MALO PRIPAZITI

Izdali upozorenje za opasno vrijeme, no gledatelji su primijetili samo jedno

prognoza
Foto: Screenshot BBC
1/2
17.02.2020.
u 07:57

Prikazujući područje Brightona, Torquaya i Burnleyja u Walesu koje će posebno biti zahvaćeno olujom, oblik kojim su iscrtali to područje izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama

Oluja Dennis prouzročila je brojne probleme diljem Velike Britanije, a tamošnji meteorološki ured zbog toga je objavio rijetko crveno upozorenje.

Stanovništvo iz stotina domova evakuirano je uz rijeku Taff zbog upozorenja od poplava opasnih po život, no ono što je posebno ''zabrinulo'' gledatelje jest područje označeno na karti koju su objavili meteorolozi BBC-ja.

Prikazujući područje Brightona, Torquaya i Burnleyja u Walesu koje će posebno biti zahvaćeno olujom, oblik kojim su iscrtali to područje izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Naime, na državnoj televiziji u jednom se trenutku na karti prikazao žuti oblik koji je nalik na muški spolni organ, što nije prošlo nezamijećeno.

Foto: Screenshot BBC

– Je li se to samo meni čini ili BBC Vrijeme tvrdi da će Wales pogoditi golemi penis danas? – jedan je od komentara na Twitteru.

– Poslao sam poruku bratu da vidim jesu li on i obitelj dobro, no onda sam ugledao golemi penis označen preko Walesa i shvatio da stvari mogu biti gore – drugi je komentar.

GALERIJA Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

prognoza
1/29
Ključne riječi

Komentara 6

TU
turbolet
08:54 17.02.2020.

Imate problem ? Potražite pomoć

ZC
zorro.cz
09:54 17.02.2020.

Ja vidim priliku za zaradu, jer nekima očito treba psihijatar. Ne psiholog. Vi ste zreli za psihijatriju. I mogu Vam pomoći...

MT
makan tahi
20:33 17.02.2020.

to znači da je prognoza u kurcu, moža vakula i tamo čara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije