Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarni motivi

Ubio suprugu jer je mislio da ima HIV i sina jer je igrao video igre

Eugene Maraventano
Američka policija
10.04.2013.
u 22:25

Eugene Maraventano( 64) stravični zločin počinio je prošle subote nakon čega si je puna dva dana u nekoliko navrata bezuspješno pokušavao oduzeti život

Muškarac iz Arizone nazvao je policiju te priznao da je ubio sina i suprugu jer je vjerovao kako joj je prenio virus HIV-a. Eugene Maraventano( 64) stravični zločin počinio je prošle subote nakon čega si je puna dva dana u nekoliko navrata bezuspješno pokušavao oduzeti život, piše Sky News. Kada je shvatio da ne može dići ruku na sebe, nazvao je policiju te opisao krvnički pohod u vlastitom domu. Ondje se najprije okomio na 63-godišnju usnulu suprugu Janet Maraventano i to zato jer je bio uvjeren da ju je zarazio virusom HIV-a. Smatrao je i da je sam zaražen je je u nekoliko navrata spavao sa prostitutkama.

Nakon toga otišao je u kuhinju po veliki nož i pokucao na vrata sinove sobe. 27-godišnjeg Briana izbo je jer je vjerovao da je mentalno zaostao. Mladić nije imao djevojku, često je mijenjao poslove i po cijeli dan igrao video igre. Njegovo ocu to je bio dovoljan motiv za ubojstvo.

Maraventano je nakon priznanja odveden u bolnicu gdje su mu pregledane rane koje si je zadobio u pokušajima samoubojstva. Sada se nalazi u zatvoru i određena mu je jamčevina u iznosu od dva milijuna dolara.

>>Masakr u Srbiji! Muškarac ubio 13 ljudi – među njima i dječaka (2)!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije