Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPLIJENILI JOJ OPREMU

Zahvati na crno: Uhićena lažna liječnica iz Srbije koja je ubrizgavala filere brojnim Hrvaticama

usne
Pixabay
19.10.2021.
u 21:33

Po povratku u Srbiju zaplijenili su joj novac i medicinske preparate te je odvedena u pritvor

Lažna liječnica iz Srbije Olgica Lončar (47) uhićena je u Slavonskom Brodu prošli tjedan nakon što su je inspektori uhvatili kako u jednom kozmetičkom salonu pruža usluge bez potvrde rada za strance.

Ona je ubrizgavala dermalne filere pacijenticama, a nakon saslušanja u policijskoj postaji puštena je iz protvora, piše Blic.

Po povratku u Srbiju zaplijenili su joj novac i medicinske preparate te je odvedena u pritvor.

Protiv nje su još u lipnju ove godine klijenti iz Srbije podnijeli prijave zbog nestručnog izvođenja zahvata za koje nije imala kvalifikacije. Ženama su ostajale trajne posljedice, a pojedinima je narušeno zdravlje.

Osim protiv Lončar, kaznena prijava podnesena je i protiv njezino dvoje suradnika iz salona "Solotubeleza".

Lončar se sumnjiči da je bez ikakve diplome medicinskog ili stomatološkog fakulteta obavljala medicinske zahvate nad ženama koje su dolazile na tretmane hijaluronom u njezin salon u Novom Beogradu. Preko Instagrama je nudila i usluge izbjeljivanja zubi, ruskih usana, tretmana hujaluronom...

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
21:50 19.10.2021.

kad nude nešto jeftino u ljudima proradi pohlepa umjesto mozak da se radi o prevari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije