Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK

U šest sati dva puta priveden zbog vožnje bez vozačke dozvole

policijsko vozilo
Foto: PU zadarska
21.03.2019.
u 13:50

Nakon što je prije podne uhvaćen i doveden Općinskom sudu ubrzo je izašao, ali ni par sati kasnije opet je priveden s istim optužnim prijedlogom.

Uporni 23-godišnjak s glinskog područja, policiji već poznat zbog vožnje bez položenog vozačkog ispita, u srijedu je u razmaku od samo šest sati dva puta zaustavljen i priveden zbog tog prekršaja.

Najprije je oko 10.40 sati zaustavljen u mjestu Prekopa na glinskom području, da bi već u 16.40 sati ponovo zaustavljen u mjestu Ravno Rašće, izvijestila je u četvrtak policija.

Prvi je put uz optužni prijedlog na temelju Zakona o sigurnosti prometa na cestama doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku, gdje je nakon provedenog postupka pušten na slobodu.

No, nakon što je još jednom zaustavljen kako vozi isti automobil sisačke registracije, opet je uhićen i tijekom četvrtka ponovo priveden s istim optužnim prijedlogom pred nadležni sud.

Eksplozija u kineskoj tvornici

Ključne riječi

Komentara 13

GE
generacija57
19:22 21.03.2019.

Postaviti ga za predsjednika AMS- Hrvatske.

MO
moškov
14:00 21.03.2019.

A ministrica zalac moze voziti bez vozacke dopusnice...a da za nju ne vriede zakoni drzave hrvatske...za nju vriede zakoni dragog vodje stranke ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije