Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok u sad-u

U policijskoj vježbi ubijena 73-godišnjakinja – u oružju bili pravi meci

Mary Knowlton
Foto: Facebook
1/4
10.08.2016.
u 22:33

Bibliotekarka Mary Knowlton imala je ulogu u toj simulaciji koju je izvodila Citizen Police Academy iz Punta Gorda pred tridesetak osoba

Jedna 73-godišnjakinja ubijena je vatrenim oružjem na Floridi tijekom policijske vježbe u kojoj su sudionici dovedeni u situaciju da odluče trebaju li upotrijebiti silu ili ne, izvijestila je policija u srijedu.

Bibliotekarka Mary Knowlton imala je ulogu u toj simulaciji koju je izvodila Citizen Police Academy iz Punta Gorda pred tridesetak osoba.

Jedan policajac je u nju pucao, a pokazalo se da je njegovo oružje bilo napunjeno pravim mecima. Knowlton je prebačena u bolnicu gdje je podlegla ozljedama u utorak navečer. Šef policije Tom Lewis je na konferenciji za novinare rekao da je potresen zbog svih sudionika incidenta.

Policajac koji je pucao je upućen na administrativni dopust dok traje istraga.

>> Novi video zapalio američku javnost – policija ustrijelila crnca, oca 5 djece

>> Policajci ubili crnca tijekom rutinske kontrole, u autu bila 4-godišnja djevojčica

Komentara 2

SD
sdpesticid
00:55 11.08.2016.

za ovako nešto baš treba nemati sreće. tko se mača lača..

MX
Mister X
11:34 11.08.2016.

Američki policajac i stručnjak super pogodci. Ne postoje li ""pravila kontrole""" izvadiš spremnik jednim pritiskom na dugme pogledaš i znaš odmah o čem je rijeć ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije