Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradali i auti

U padu stabla na kolnik u središtu Slavonskog Broda ozlijeđena žena

Slavonski Brod: Staro stablo srušilo se na prometnicu u Vukovarskoj ulici
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/6
15.03.2022.
u 12:21

Policijski službenici o događaju dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Jedna osoba ozlijeđena je u padu dotrajalog starog stabla na frekventnu prometnicu u središtu Slavonskog Broda, a samo pukom srećom izbjegnute su pogubnije posljedice. Kako su izvijestili iz Policijske uprave brodsko-posavske, u ponedjeljak, 14. ožujka oko 9.35 sati u operativno-komunikacijskom centru zaprimljena je dojava u padu stabla na kolnik Vukovarske ulice u Slavonskom Brodu.

U incidentu je lakše tjelesne ozljede zadobila 50-godišnja žena koja je nakon ukazane liječničke pomoći u bolnici u Slavonskom Brodu puštena kući. Također, na dva parkirana vozila u vlasništvo 35-godišnjaka i 32-godišnjakinje nastala su oštećenja.

Stablo su sa ceste uklonili djelatnici slavonskobrodskog komunalnog poduzeća.

Prilikom obavljanja očevida, dio Vukovarske ulice od raskrižja s Pilarevom ulicom do raskrižja s ulicom P. Svačića bio je privremeno zatvoren za promet. Policijski službenici o događaju dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
13:01 15.03.2022.

sad neka tuži Grad i udruge koje se protive rušenju starih stabla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije