Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u BiH

U nesreći čudom preživio: Nisu mogli vjerovati da je netko živ u smrskanom autu

Prometna nesreća
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
06.12.2017.
u 15:18

U nesreći su poginuli Enes i Ahmed Muratović, dok je 16-godišnji Azur B. teško ozlijeđen te se nalazi u bolnici u Tuzli

U stravičnoj prometnoj nesreći kod Živinice u BiH jučer su poginula dvojica mladića u dobi od 21 godine, dok je 16-godišnjak, koji se također nalazio u automobilu, čudom preživio.

Spasilačke službe i policija koji su stigli na očevid nisu mogli vjerovati da ima netko živ u automobilu koji je bio potpuno smrskan, piše Faktor.ba.

U nesreći su poginuli Enes i Ahmed Muratović, dok je 16-godišnji Azur B. teško ozlijeđen te se nalazi u bolnici u Tuzli. On je stabilno, svjestan je te se oporavlja od teške nesreće.

Vijest o tragičnoj nesreći cijeli je živinički kraj zavila u tugu, a društvene mreže preplavljene su dirljivim porukama i posljednjim pozdravima preminulim mladićima.

– Ožalošćeni smo viješću o teškoj prometnoj nesreći u kojoj su dvije osobe smrtno stradale. U ovoj nesreći jedna je osoba preživjela. Život je izgubio član našeg Kluba, Ahmed Muratović. Preživjelom brz i uspješan oporavak, poginulim vječni rahmet, a obiteljima sabur, želi Uprava našeg Kluba – stoji na Facebook stranici KK Živinice.

Inače, Ahmed Muratović nekoliko sati prije kobne nesreće na svoj profil na Instagramu stavio je snimku na kojoj se vidi da se voze brzinom od čak 200 kilometara na sat.

Reutersove fotografije godine: Pogledajte trenutke koji su obilježili 2017.!

Prometna nesreća
1/23

Komentara 1

MA
Marvin
10:44 07.12.2017.

Kad napises da se to desava praznoglavcima i budalama onda to nije lijepo , nebi mi bilo nista draze da su ovi zadnji , nazalost nisu vjerojatno ,zato oni koji ovo procitaju mozda nekom pomogne .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije