Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravični prizori

Nakon godinu dana prolaznici pronašli leš nestale djevojke bez glave

04.12.2017.
u 11:20

'Moj zet je, nakon što smo prolazili pored napuštene kuće ušao u nju. Istrčao je i panično povikao: ‘Ljudi, u kući je leš!’, ispričala je Kada Topčagić.

Ekipa Dnevnoga avaza bila je na mjestu događaja, gdje su slučajni prolaznici pronašli 26. studenoga kostur s odvojenom glavom, za koji se vjeruje kako pripada tridesetdvogodišnjoj Mariji Knežević iz hrvatskoga povratničkog naselja Tramošnica Gornja. Marija Knežević je nestala još prošle godine.

Doznaju da su Kada Topčagić te njezin zet i kći Mirza i Amela Kamberović naišli na ljudski kostur za koji postoji sumnja da pripada tridesetdvogodišnjoj djevojci Mariji Knežević iz Tramošnice. Na kostur su naišli u devastiranoj i u cijelosti u korov zarasloj šumi. Kako dodaju, u slučaj su se žurno uključili pripadnici Odjela kriminalističke policije PU Doboj i Okružno javno tužiteljstvo u Doboju, koji na terenu provode intenzivne provjere kako bi se utvrdile činjenice.

- Moj zet je, nakon što smo prolazili pored napuštene kuće ušao u nju. Istrčao je i panično povikao: ‘Ljudi, u kući je leš!’. Kada smo i mi došle do kuće ispred ulaza, ugledale smo ljudsku glavu. U kući je bio truli leš. Do leša je bio nož, a do noža pramen kose - ispričala je Kada ekipi Dnevnoga avaza. Sve najbolje o Mariji ispričala je njezina susjeda Jela Kamenjašević: - Marija je bila lijepa, vesele naravi i čuvala je baku Jelicu. Kad je baka otišla u bolnicu, Marija je nestala. Nikome u selu nije jasno otkuda kosti u napuštenoj kući koja je od Bake Jelice udaljena svega nekoliko metara. Nitko od ljudi koji su je tražili nije zavirio u tu kuću. Marijini roditelji Petar i Danica Knežević kažu da se Marija posljednji put telefonom javila 30. studenoga prošle godine.

- Godinu iščekivanja, godinu suza i godinu neizvjesnosti... Tada mi je poslala poruku da joj je mobitel u kvaru i da se, dok ga ne popravi, neće moći javljati. To je bila njezina posljednja poruka. Idemo dati krv za DNK. Tijelo još nismo vidjeli. Želimo da se ovo sve već jednom završi, mi smo na izmaku snage i živaca, kaže Marijina majka Danica. Obavljena je obdukcija i bit će rađena dodatna vještačenja. O tragičnom događaju u selu su se pojavile brojne priče i spekulacije o uzroku smrti tridesetdvogodišnje Marije. 

Komentara 7

DU
Deleted user
12:43 04.12.2017.

Naslov je tako nakaradno sklepan. Da li je djevojka prije nestanka bila bez glave ili su joj glavu odsjekli oni koji su je oteli i mučili?

Avatar KalebJosua
KalebJosua
15:09 04.12.2017.

Zastrasivanje Hrvata od strane Isila. Nadamo se da ce se angazirati novinari da ovo istraze a ne de se bave prepiskama ko je skim...

Avatar Papatest
Papatest
13:02 04.12.2017.

Jel u kući ili u korov zarasloj šumi,gdje je na koncu nađena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije