Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blokirao promet

Hrvat se prevrnuo s kamionom i izazvao kaos na njemačkoj autocesti

šleper
Foto: Njemačka policija
05.12.2017.
u 10:09

Kamion je prevozio klaonički otpad u nedjelju popodne, a s obzirom na to da je cesta bila prekrivena snijegom, šleper je proklizao, udario u zaštitnu ogradu i prevrnuo se

Trinaest sati bila je blokirana autocesta A38 u Njemačkoj prema gradu Göttingenu nakon što se 37-godišnji Hrvat prevrnuo sa šleperom.

Kamion je prevozio klaonički otpad u nedjelju popodne, a s obzirom na to da je cesta bila prekrivena snijegom, šleper je proklizao, udario u zaštitnu ogradu i prevrnuo se, objavila je njemačka policija.

Vozač je, srećom, prošao bez ozljeda, a materijalna je šteta oko 44.000 eura.

Zbog kamiona koji je blokirao prolaz autocestom, policija i spasilačke službe primile su nekoliko poziva obitelji s djecom koje su zaglavile na cesti.

Komentara 6

5S
505.scrtom
11:51 05.12.2017.

Autocesta bila pokrivena snijegom, pa zar su spavale zimske sluzbe,ljencine jedne..

IL
ilijan
10:49 05.12.2017.

Prevrnuo je se samo otpad...

MX
Mister X
10:49 05.12.2017.

Imajte na umu ne koristite Sava gumu ... Na kamionima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije