Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEĆALA SE LOŠE

U Moskvi je žena preminula nakon što je pojela lubenicu

Farma lubenica u Britaniji
Joe Giddens/PRESS ASSOCIATION
11.09.2023.
u 14:03

Prije dvije godine sud u Moskvi osudio istrebljivača Antona Kotova na pet godina zatvora zbog "slučaja lubenica" u kojem je umrlo dvoje ljudi.

Žena (47) u Moskvi kupila je na jednoj stanici metroa lubenicu i nakon što ju je pojela počela se osjećati loše, ali nije zvala hitnu pomoć. Žena je preminula, ali uzrok smrti nije poznat. Kako piše Izvestia, majka nesretne žene sljedeći je dan pozvala hitnu pomoć, ali nisu joj uspjeli pomoći. 

Kako pišu ruski mediji, 22. kolovoza sud u Moskvi osudio istrebljivača Antona Kotova na pet godina zatvora zbog "slučaja lubenica" u kojem je umrlo dvoje ljudi. 10. rujna 2021. godine 61-godišnja baka i njezina 15-godišnja unuka koje su kupile lubenicu u Magnitu u Moskvi umrle su od posljedica trovanja. Rospotrebnadzor (savezna agencija koja radi na pružanju nadzora i kontrole dobrobiti i prava potrošača i zaštite građana Rusije) je kazao da bi uzrok trovanja mogla biti tvar za ubijanje insekata koja je korištena za tretiranje trgovine. Kasnije je dokazano da su u tijelima obje žrtve pronađeni etilen glikol i Cygatrin.

Prodvač je priveden u rujnu 2021. i uhićen na dva mjeseca. Poslje je ta mjera ublažena u kućni pritvor, a nakon toga sud je preinačio mjeru zabrane u zabranu obavljanja određenih radnji. Prodavač nikada nije priznao krivnju. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Prošle su 22. godine od terorističkih napada na SAD:  Ovo su činjenice o kobnom danu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije