Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA NESREĆA

U Medulinu se srušio motorni zmaj, Osječanin teško ozlijeđen

motorni zmaj
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
15.08.2015.
u 20:48

Letjelica je, doznaje se, imala problem s motorom

Nepuna dva tjedna nakon što je u padu triju malih aviona poginulo troje ljudi, u subotu ujutro srušila se još jedna letjelica. Na sportskom aerodromu u Medulinu oko 7.30 sati, prilikom slijetanja srušio se motorni zmaj Pipistrel Apollo.

Osječanin D.T. koji je upravljao zmajem u nesreći je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u pulskoj bolnici, dok je Puljanin V.B., vlasnik letjelice, neozlijeđen. Letjelica je, doznaje se, imala problem s motorom zbog čega se pilot odlučio na slijetanje prilikom čega je zmajem udario u nasip.

Na teren su odmah izišli policija, državno odvjetništvo te istražitelj iz Agencije za istraživanje nesreća u zračnom prometu.

>> Jedna osoba poginula u padu zrakoplova: 'Nakon eksplozije cijela se kuća zatresla'

>> Sam je ručno sklopio hidroavion u kojem je pao pokraj Lapca i poginuo

Komentara 2

SO
Soljženicin
18:21 16.08.2015.

alo su pojačali tempo padanja, ljudi moji to nije igrarija, treba letenje shvatiti ozbiljno

IB
ivan.biljan68
08:10 17.08.2015.

"Loš dan u Black Rocku",bolje da je kupio avionsku kartu,pa razgledao u miru panoramu....ali ne..i tamo bi se nešto doodilo..peula mu je upisana za taj dan.Bolje,kad ti dan nije naklonjen,odi u neki kafić sa društvom i daj si malo oduška,drugi dan,bit ća (možda) bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije