Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA KOD POŽEGE

U jezeru pronađeno tijelo utopljenog četrnaestogodišnjeg dječaka

Foto: 034portal.hr
Autori: Vedran Balen, Hina
18.03.2020.
u 21:00

U jezeru kod mjesta Kaptol nedaleko Požege u srijedu oko 18,15 sati pronađeno je tijelo utopljenog 14-godišnjeg dječaka, potvrdila je glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske Nikolina Janković

Dojavu o dječakovom utapanju policija je dobila oko 15 sati.

Uz policiju na mjesto tragičnog događaja odmah su se uputili i vatrogasci, pripadnici HGSS-a iz Požege i Slavonskog Broda i tim hitne pomoći.

Višesatna potraga za tijelom dječaka okončana je angažmanom ronilaca slavonskobrodske stanice HGSS-a.

Policija nastavlja s istragom kako bi se rasvijetlile okolnosti pod kojima se dječak našao na jezeru oko tri kilometra udaljenom od njegove obiteljske kuće u susjednom mjestu Golo Brdo.

Jezero u općini Kaptol

U općini Kaptol nedaleko od Požege dogodila se tragedija kakvu ovaj kraj ne pamti.

Naime, danas oko 15.30 sati iz OKC-a Policijske uprave požeško-slavonske izvijestili su kako je potvrđena dojava o utapanju maloljetne osobe u jezeru u ovom mjestu. Kako neslužbeno doznaje 034portal, radi se o djetetu starosti 14 godina koje je iz Golog Brda. Na mjesto događaja stigao je i HGSS s čamcem te se u poslijepodnevnim satima još uvijek tragalo za nestalim djetetom.

Na terenu su DVD Kaptol, DVD Alilovci, GSS, policija te djelatnici Hitne pomoći. Okolnosti koje su prethodile tragičnom događaju još uvijek nisu poznate. Više informacija bit će poznato nakon što dobijemo službeno policijsko izvješće.

Ključne riječi

Komentara 1

NA
Narcis660
18:18 18.03.2020.

Tužno da tužnije biti nemože...Zar ima veće boli nego kad roditelj mora sahraniti dijete.Neizmjerna bol 😭😭..Iskrena sućut i želim vam nadljudsku snagu da izdržite sve ovo dragi neznani prijatelji.🙏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije