Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U MEĐIMURJU

U jezeru pored hidroelektrane pronađeno mrtvo tijelo

Policija ilustracija
Foto: Igor Kralj/Pixsell
04.09.2019.
u 15:10

Radi se o tijelu nepoznatog muškarca starosti oko 50 godina koji se najvjerojatnije utopio

Danas u 11.27 sati Operativno komunikacijski centar Policijske uprave međimurske zaprimio je dojavu građana da je u blizini obale jezera HE Dubrava, u visini naselja Cirkovljan, uočeno mrtvo tijelo nepoznate osobe.

Na mjesto dojave upućena je ekipa JVP-a Čakovec, radi izvlačenja tijela iz vode.

- Očevidom na mjestu događaja te mrtvozorničkim pregledom utvrđeno je da se radi o tijelu nepoznatog muškarca starosti oko 50 godina, visine 190 cm, jače tjelesne građe, obučenom u plave traperice, smeđu košulju, dok je na nogama imao obuvene smeđe cipele. Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja, dok bi smrt nastupila najvjerojatnije uslijed utapanja - kažu u PU međimurskoj.

Mrtvo tijelo prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu te se kriminalistička istraživanja nastavljaju.

- Mole se građani ukoliko raspolažu s korisnim informacijama vezano uz opisani događaj da se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192 - pozivaju u policiji.

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
Zooltan
22:29 04.09.2019.

Tamo negdje se namjerno utopila i ona baba s djetetom u autu a na faceboku ostavila oproštajno pismo. Možda je i ovaj na fejsu ostavio pismo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije