Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki predsjednik

Trump se okomio na novinare: Nije istina da me kraljica čekala, ja sam čekao nju 15 minuta!

Donald Trump i kraljica Elizabeta II
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
03.08.2018.
u 08:52

Donald Trump susreo se prije tri tjedna u dvorcu Windsor s engleskom kraljicom Elizabetom II.

Američki predsjednik Donald Trump optužio je medije za 'lažne, lažne odvratne vijesti' nakon što je objavljeno kako ga je engleska kraljica Elizabeta II. morala čekati pri zadnjem susretu u dvorcu Windsor.

On sada tvrdi kako je kraljica bila ta koja je kasnija te da je on čekao nju.

– Jako poštujem Ujedinjeno Kraljevstvo, jako ih poštujem. Pitali su me da popijem čaj s kraljicom koja je nevjerojatna. Sletio sam i čekao sam s kraljičinom stražom koji su inače divni ljudi. Čekao sam. Stigao sam 15 minuta ranije sa svojom suprugom i to je u redu. Hej, to je kraljica, u redu? Možemo čekati, a i malo sam uranio – ispričao je svoju verziju američki predsjednik i dodao kako je čajanka trebala trajati 15 minuta, no zadržali su se sat vremena.

Donald Trump i kraljica Elizabeta II
1/8

Susret američkog predsjednika i engleske kraljice dogodio se prije tri tjedna, a mediji su tada pisali kako je Trump kasnio na sastanak te da ga je kraljica morala čekati. Trump, međutim sada tvrdi drugačije.

– Što se dogodilo sa slobodnim novinarstvom? Što se dogodilo s iskrenim izvještavanjem? Ne rade to. Samo izmišljaju priče – okomio se Trump ponovno na novinare.

>> Pogledajte i vojnu vježbu HRZ-a i RAF-a

Komentara 5

Avatar Observer
Observer
10:29 03.08.2018.

Ljevicarski novinari od CNN, NBC ,ABC u Americi a jos vise u svijetu podmecu i lazu Trumpu ali Trump vrlo uspjesno ide dalje !

LU
Lujo123
10:36 03.08.2018.

soroševci na aparatima! Uživam! Čekaju vas i puno veće muke. Gospodin predsjednik Trump nije anemičan!

Avatar mofo
mofo
10:19 03.08.2018.

Haha a vi u večernjem pišete ovo kao da se radi o tamo nekim novinarima.. dobro s zagledajte u ogledalo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije