Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD SNIMILE KAMERE

Policija uhitila dvojicu mladića koji su izudarali starca (77) u Puli

Muškarci napali 77-godišnjaka
Foto: Glas Istre
1/4
21.07.2019.
u 22:22

Htjeli su skinuti hrvatsku i istarsku zastavu.

Trojica maskiranih muškaraca jutros su u Puli napala 77-godišnjeg Evelina Valea koji je teško ozlijeđen završio u bolnici.

Kako piše Glas Istre, 77-godišnjaku je slomljena ruka i tri rebra, a navodno je incident započeo kada su muškarci došli na terasu Old City Bara i htjeli skinuti istarsku i hrvatsku zastavu. Čuvar to nije dopustio, a oni su se vratili s palicama, bacili na njega stolicu, napali ga i izudarali na tlu.

- Došli su oko šest sati i dirali hrvatsku i istarsku zastavu koje vise na terasi. Upozorio sam ih da to ne čine, a oni su rekli da u 9.30 sati moraju na postrojavanje u vojsku te da su pred zastavom svaki dan. Onda su otišli i vratili se nakon sat vremena s palicama, maskama i kapuljačama na glavama. Nisu ništa rekli, samo su me počeli tući. Udarali su me u glavu, u ruku, a nakon što sam pao, nogama su me tukli po rebrima- prepričao je Vale za Glas Istre.

Istarska policija uhitila je dvojicu napadača. Jedan je uhićen na području Pule, a drugi na području Zagreba. Za trećim počiniteljem se traga, no policiji je poznat njegov identitet.

- Pulska je policija danas oko 11,50 sati zaprimila dojavu iz pulske bolnice da se kod njih nalazi muškarac koji je ozlijeđen u Ulici Danteov trg u Puli. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da su tijekom noći tri nepoznata počinitelja nakon verbalnog sukoba, fizički napali 77-godišnjeg muškarca. Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen - objavila je PU Istarska.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 117

ZB
Zoki-Bijela
16:55 21.07.2019.

Napisite komu je smetala, I imena... Vrsimo posjete doma.. Najgori su domaci izdajnici.. Dno dna I dublje

DU
Deleted user
17:06 21.07.2019.

Krivicni zakon jasno propisuje kaznu zatvor za svakog onog tko omalovazi ili ruglu izvrgne hrvatsku zastavu. Saznat cemo imena,lako je tuci starca,snosit ce posljedice.

DU
Deleted user
17:47 21.07.2019.

E da i to je to. A da je deda izvadio 9-tku i izrešetao ih po nogana dobio bi 100 godina zatvora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije