Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Trojica mladića pijani bučili pa napali policajca

Arhivska fotografija
import
27.10.2008.
u 12:18

U ponedjeljak oko ponoći na području Sesveta, nakon izlaska iz noćnog kluba "Jaguar" 23-godišnji Ivan P. automobilom je "turirao" vozilo narušavajući javni red i mir. S njim u društvu su bila i njegova dva prijatelja Mario Č. i Mario D.

Budući su mladići bučili, iz svoje kuće izašao je policijski službenik, koji je bio izvan službe, te ih upozorio da prestanu s bukom, na što ga je Ivan P. koji je bio u alkoholiziranom stanju, počeo vrijeđati i omalovažavati. Policijski službenik je zatim ušao u kuću i putem mobitela zatražio intervenciju policije.

Ponovno je izašao iz kuće, kojom prilikom su ga sva trojica osumnjičenih tjelesno napala, zadavši mu nekoliko udaraca rukama i nogama. Policijskom službeniku su u pomoć stigli njegova supruga i susjed, pa su počinitelji počeli bježati. Međutim, policijski službenik je uz pomoć susjeda uhvatio Ivana te ga uhitio.

Isti je doveden u službene prostorije na prekršajnu i kriminalističku obradu. Drugu dvojicu osumnjičenih policijski su službenici naknadno pronašli i doveli ih u službene prostorije na prekršajnu i kriminalističku obradu. Alkotestiranjem je utvrđeno da su i druga dvojica osumnjičenih bila u alkoholiziranom stanju.

Policijskom je službeniku liječnička pomoć pružena u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

(ič)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije