Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U SPLITU

Trgovina u kojoj je muškarac ubio ženu će biti zatvorena do subote

Split: Zapaljene svijeće ispred Lidla u kojemu je ubijena zaposlenica
Miroslav Lelas/PIXSELL
01.12.2021.
u 13:43

Duboko potreseni nemilim događajem, iz Lidla Hrvatska poručuju kako najstrože osuđuju svaki oblik nasilja, navode iz trgovina

Trgovina u Splitu kojoj je muškarac ubio svoju bivšu partnericu će biti privremeno zatvorena do 4. prosinca, kad će početi ponovo raditi. 

"Zbog tragičnog događaja koji se zbio u Lidlovoj trgovini u Splitu, te u znak žalosti za preminulom djelatnicom, trgovina na Poljičkoj cesti biti će zatvorena 3 dana.

Duboko potreseni nemilim događajem, iz Lidla Hrvatska poručuju kako najstrože osuđuju svaki oblik nasilja. Lidl Hrvatska i ovim putem izražava najiskreniju sućut obitelji svoje preminule zaposlenice i duboko žaljenje zbog ove velike tragedije, te će osigurati i maksimalnu podršku . Također je i svim zaposlenicima u splitskoj trgovini na Poljičkoj cesti na raspolaganju i osigurana stručna psihološka pomoć.

Lidlova trgovina u Splitu, na adresi Poljička cesta 37, otvorit će se u subotu, 4. prosinca, prema redovnom radnom vremenu", navodi se u priopćenju Lidla. 

VIDEO: Zapaljene svijeće ispred Lidla u kojemu je ubijena zaposlenica

Istraga u tijeku

Splitsko-dalmatinska policija još uvijek kriminalistički istražuje i ispituje 54-godišnjeg Željka Đekića koji je u utorak nožem do smrti izbo svoju bivšu 44-godišnju partnericu na njenom radnom mjestu u trgovačkom lancu u Splitu, doznaje se u srijedu iz policije. Za sada se pouzdano ne zna surađuje li napadač s policijom te odgovara li na njihova pitanja vezana uz ubojstvo bivše partnerice V.P. koje je počinio naočigled brojnih kupaca. 

Neslužbeno se, pak, doznaje da osumnjičeni Đekić navodno do sada nije bio prijavljivan za obiteljsko nasilje.  Ravnatelj splitskog Centra za socijalnu skrb Ante Bjažević novinarima je jutros potvrdio kako to dvoje bivših nevjenčanih partnera, koji imaju zajedničko maloljetno dijete, dosad nisu bili u tretmanu njihova centra. 

Centar će se javiti obitelji maloljetnog djeteta jer mu žele dati stručnu podršku, najavio je Bjažević. Više o tome pročitajte OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije