Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Siska

Djevojčica smrtno stradala tijekom dječje igre; Stupci su se prilikom igranja pomakli i prevrnuli

Foto: Danijel Prerad
1/8
24.04.2022.
u 14:08

Zbog zadobivenih ozljeda dijete je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje je istoga dana nažalost preminulo.

U subotu oko 19 sati, na sisačkom području u mjestu Sela, u krugu bivše poljoprivredne zadruge došlo je do stradavanja 9-godišnjeg djeteta. Zbog zadobivenih ozljeda dijete je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje je istoga dana nažalost preminulo, izvijestila je sisačka policija.

Kako neslužbeno doznajemo riječ je o djevojčici koja je stradala nesretnim slučajem. Skupina djece se igrala na tom području te je došlo do prevrtanja trupaca koja se odlažu niz godina na tom području. Djevojčica je pri tome zadobilo teške ozljede uslijed kojih je preminula u bolnici.

Reporter Večernjeg lista Danijel Prerad javio se s mjesta tragedije. "Stupci su se prilikom igranja pomakli, i jedno dijete izgubilo je život. Vide se tragovi pružanja prve pomoći, dijete je potom prevezno u bolnicu, ali je nažalost od zadobivenih ozljeda preminulo. Treba vidjeti je li ovo području pogodno za igru djeteta, je li trebalo biti ograđeno jer nema nikakvih fizičkih pretraga. Mještani kažu da se djeca ovdje znaju igrati i zavlačiti", kaže naš reporter.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku te slijedi daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog nesretnog događaja, priopćila je sisačka policija.

Video: Mjesto gdje je tragično stradalo devetogodišnje dijete

Ključne riječi

Komentara 21

OL
oLo
16:20 24.04.2022.

Što su Stupci i zašto veliko slovo?

IL
ilustrator
16:17 24.04.2022.

zašto se za ovakve tragične događaje dozvoli komentiranje?

Avatar DIXI
DIXI
17:57 24.04.2022.

Nedopustiva tragedija. Duboka sućut obitelji i rodbini. Postavlja se pitanje odgovornosti onih koji su spremili trupce i nisu osigurali okolinu, kao i onih koja su dali dozvolu i bili dužni za nadzor. I na kraju, uputa redakciji da se radi o trupcima a ne stupcima; te da se iza točke-zareza ne piše veliko slovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije