Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DENIS ROMAC

Tragedija europske seljačke bune ili kako su europski farmeri od aktera europskog ujedinjenja postali sredstvo rušenja Europe

12.02.2024.
u 23:40

Nezadovoljstvo njemačkih poljoprivrednika izdašno koristi radikalno desni AfD koji je postao druga politička snaga u zemlji

Ključne riječi

Komentara 2

V0
Vlaskoulicanec4.0
13:10 13.02.2024.

Kada samo pročitam "radikalno desni AfD", prestajem dalje čitati. Pa hajdemo redom: 1. AfD je manje desni nego recimo bavarski CSU u doba F.J. Straussa. On sam je rekao da desnije od CSU nema i neće biti nikoga 2. ono što AfD zahtijeva već godinama i za što su dobili taj epitet "radikalni desni", sada zahtijevaju sve ostale stranke: konzekventno deportiranje svih koji nemaju pravo boravka, konzekventno deportiranje svih kriminalnih migranata bez obzira na status, umjesto gotovine (od koje više od polovice bude dozačeno u matične zemlje) uvodjenje kartice kojim se gotovina ne može dizati, ali se mogu plaćati sve usluge i roba, ... 3. "Nezadovoljstvo" seljaka je posljedica bezvezne politike Brussela i njegovih satelita u obliku stranaka tipa Zeleni 4. trenutna koalicija na vlasti u Njemačkoj sistematski i planski uništava Njemačku privredu i dovodi zemlju na rub sloma. Ono što vi ne pišete je to, da to od početka nije "seljačka buna" već pobuna 80% gradjana Njemačke, manjih i srednjih poduzetnika, najvećeg dijela radnika, penzionera, ... Sve se to ignorira i pokušava objasniti nekakvom radikalizacijom koja u biti ne postoji. Postoji jedna sjajna izreka: prevedeno: čim gradjanin postaje neugodan, proglasi ga desnim ekstremistom!

RA
radijatori
11:36 13.02.2024.

Što hoće ti seljaci kad možemo jesti Švabove i Gatesove kukce i umjetno meso. Sram ih bilo, ovako su im iz i iz ukrajinskog veleposlanstva u Francuskoj rekli da prestanu prosvjedovati jer to nije po europskim i ukrajinskim vrijednostima, a oni, zamislite, zasuli ukrajinsko veleposlanstvo gnojem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije