Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDINSKE TOPLICE

Traga se za nestalom majkom i dvogodišnjom kćeri

NENO
05.06.2017.
u 17:17

Policija moli građane za pomoć, a informacije o nestalima mogu se dojaviti u najbližu policijsku postaju, na broj 192 ili na e-mail adresu nestali@nestali.hr.

U Nacionalnu evidenciju nestalih osoba uvrštene su Martina Rogek (26) i njezina dvogodišnja kći Iva, nestale 27. svibnja. Udaljile su se s mjesta stanovanja u Lovrentovcu kod Varaždinskih Toplica u Varaždinskoj županiji.

Prema objavljenom opisu, Martina, rođena Hajduk, visoka je 160 centimetara, ima kestenjastu kosu i plave oči. I kćer ima kestenjastu kos i plave oči, a visoka je između 80 i 100 cm. Policija moli građane za pomoć, a informacije o nestalima mogu se dojaviti u najbližu policijsku postaju, na broj 192 ili na e-mail adresu nestali@nestali.hr. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije