Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPISANA POTRAGA

Gdje je nestala policajka? Snimljena je kako prelazi granicu

Suzana Vugrinec
25.05.2017.
u 15:04

Mobitel nestale lociran je u nedjelju na večer kod M. Središća, a prelazak granice potvrdile su i snimke nadzornih kamera.

Nestala policijska službenica Suzana Vugrinec (49) iz Varaždina prešla je u osobnom automobilu granicu u Murskom Središću u Međimurskoj županiji i prešla u Sloveniju. To je i službeno potvrđeno, no još se ne zna je li i dalje u susjednoj državi.

U automobilu je bila sama, čime su opovrgnuta medijska nagađanja o tome da joj je naudio neki nasilnik vezano uz djelokrug njezina rada sa žrtvama obiteljskog nasilja i nasilja nad ženama.

Mobitel nestale lociran je u nedjelju na večer kod M. Središća, a prelazak granice potvrdile su i snimke nadzornih kamera.

MUP se za pomoć obratio i slovenskoj policiji, a raspisana je i međunarodna potraga za policajkom za mladež u krim policiji PU varaždinske, nestaloj u nedjelju oko 19.30 sati, kad se u zelenom Renaultu Cliju VŽ-198 HN udaljila u nepoznatom smjeru.

Komentara 3

Avatar Jana
Jana
15:13 25.05.2017.

Što kaže njezina majka? Živjele su same u stanu.

GR
grodar
15:56 25.05.2017.

Nestala ili otisla svojom voljom?

KR
kreso3
16:02 25.05.2017.

Uhhh, ...ovo je nezgodna situacija, kako za samu policajku, tako i za instituciju MUP-a, odnosno izvršnu vlast kompletno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije