Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesnosne vrućine

Toplinski val na vrhuncu: Sutra će biti još toplije

'07.08.2012., Sibenik - Gradjani svakodnevno osvjezenje od ljetnih vrucina nalaze na novo-staroj plazi Banj.  Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL'
'Dusko Jaramaz/PIXSELL'
19.06.2013.
u 08:38

U 14 sati u gradovima u većini zemlje dosegnut je današnji maksimalac od 35 stupnjeva, dok je "najugodnije" na Hvaru i u Rovinju sa 29 Celzijeva stupnja te na Sljemenu koji mjeri 27.

Danas će posvuda biti sunčano te vruće i vrlo vruće, a maksimalne temperature danas će se penjati i do 35 Celzijevih stupnjeva. Iz Hrvatskog hidrometeorološkog zavoda upozoravaju da u unutrašnjosti ponegdje može biti i pokoji stupanj više.

U 14 sati u gradovima u većini zemlje dosegnut je današnji maksimalac od 35 stupnjeva, dok je "najugodnije" na Hvaru i u Rovinju sa 29 Celzijeva stupnja te na Sljemenu koji mjeri 27.

Sredinom dana i poslijepodne u unutrašnjosti mjestimice može biti umjerenog razvoja oblaka uz malu mogućnost za poneki pljusak. Vjetar slab, na Jadranu poslijepodne slab do umjeren maestral.

Nakon poprilično duge zime i nestabilnog vremena naglo su nas "zaskočile" visoke temperature. Toplinski val sutra će dosegnuti svoj vrhunac, a temperature zraka neće padati ni idućih dana. Sutra nas očekuje sunčano vrijeme i vrlo vruće uz maksimalnu temperaturu i do 36 Celzijeva stupnja. Lagano osvježenje i kišu možemo očekivati tek početkom idućeg tjedna.

Ako ste među sretnicima koji osvježenje nalaze u moru, podijelite s nama vesele ljetne fotografije na dojavi@vecernji.net

>>Najtopliji 17. lipnja u Zagrebu dosad!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije