Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko:

'Europa izlazi iz recesije, a mi stagniramo i idemo prema dolje'

Tomislav Karamarko
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
06.05.2015.
u 20:52

– Mi smo na začelju Europe u svemu – gospodarskim aktivnostima, nezaposlenosti, deficitu, daleko većem uvozu od izvoza... – rekao je Karamarko

– Izražavam zadovoljstvo i veselje bilo kakvim rastom, međutim, bio bih još veseliji kad bi to bila posljedica nekakvih smislenih mjera ove vlade. Ali, nažalost, nije! – komentirao je šef HDZ-a Tomislav Karamarko najavljeni rast gospodarstva, objavio je HDZ na svojim stranicama.

– Vrijeme je za vladu koja će svojim mjerama potencirati rast! Europa izlazi iz recesije. Mnoge države koje su bile u goroj situaciji od nas, danas su pak u boljoj. Mi smo na začelju Europe u svemu – gospodarskim aktivnostima, nezaposlenosti, deficitu, daleko većem uvozu od izvoza... Stagniramo i idemo prema dolje! – rekao je Karamarko u Garešnici uoči svečanog obilježavanja 25. obljetnice osnutka HDZ-a u bivšoj Općini Garešnica.

Govoreći o ocjeni Europske komisije, Karamarko je rekao da je Hrvatska zahvaljujući lošoj gospodarskoj politici aktualne vlade među najgorim članicama EU. Složio se s ministrom financija Borisom Lalovcem koji je rekao da smo prema dugu građana i kompanija gori od Grčke.

– Lalovac je, nažalost, u pravu! Primarni deficit je golem, zaduženje je golemo – rekao je Karamarko.

Podatak o smanjenju nezaposlenosti nazvao je falsifikatom i obmanom rekavši da se radi o administrativnom brisanju ljudi s liste nezaposlenih.

>> Milanović: Zadovoljan sam smjerom kojim Hrvatska danas ide

>> 'Brojka koju je ispalio Milanović neozbiljna je i žalosna'

Komentara 93

L0
luena 01
21:52 06.05.2015.

@marin75.... Jedni i drugi su isti ,smo sad je druga stranka na vladi o njoj se govori ne o proslim vladama...Budite makar malo objektivniji,priznati ne boli ali lazi... Narod trpi dok ne dodje do krajnje granice a onda ce izravno trazit ostavku ,ne samo ove vlade nego svake koja bude radila kao ova...Vis este nas vi zaduzili nego sot je Sanader otudjio,koliko poreza je samo Linic u svom mandatu oprostio na desetke milijardi kuna,i to j e novac koji se na kraju pored zaduzivanja od strane SDP-a pripisuje drzavnom deficitu,il se to racuna u donacije poreznim duznicima ? =:-)) nije nam drzavni javni dug od 420 milijardi kuna pao sa Marsa....

Avatar misslea
misslea
21:12 06.05.2015.

Naravno kad se naša Vlada bavi mimohodima umjesto svojim poslom..

MI
MileKubura
21:20 06.05.2015.

Prije nego su došli na vlast Hrvatska je imala dva kvartala rasta za redom, danas smo na istom osim sto se dug udvostručio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije