Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na otvaranju ceste

Thompson: U Čavoglavama nema nepoćudnih simbola

thompson (1)
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/6
02.08.2013.
u 15:20

– Svi koji dolaze u Čavoglave znaju da tamo nema nepoćudnih simbola i da su takve optužbe smiješne – poručio je Thompson.

Pjevač Marko Perković Thompson u petak je bio na otvaranju rekonstruirane lokalne ceste LC 65057, na dionici Čavoglave – Crivac. Goran Pauk i Zlatko Ževrnja, župani šibensko-kninski i splitsko-dalmatinskim, otvorili su cestu koja je do uređenja bila makadamski put, a prolazi Šibensko-kninskom i Splitsko-dalmatinskom županijom pa su obje financirale rekonstrukciju. – Slavimo spajanje dvije županije novom cestom koja nije bitna samo zbog naše proslave Oluje 5. kolovoza.

Ta cesta koja spaja Čavoglave i Crivac, most je između dvije županije. Puno će nam pomoći već ove godine tijekom proslave jer ljudi se više neće morati voziti makadamom – izjavio je Marko Perković Thompson nakon otvorenja ceste. Dužina novoasfaltirane ceste je oko 2,6 kilometara.

Širina asfaltnog kolnika je 5 metara, a širina bankine je metar. Napravljena je i kompletna vertikalna i horizontalna signalizacija. Pripreme za veliku proslavu Oluje, kaže Thompson, teku odlično. Osim njega i benda, nastupaju Miroslav Škoro, Mate Bulić i bend Slavonija. Na najave iz policije kako će snimati skup i sankcionirati one koji budu isticali ustaška obilježja, Thompson je rekao neka rade svoj posao.

– Svi koji dolaze u Čavoglave znaju da tamo nema nepoćudnih simbola i da su takve optužbe smiješne – poručio je Thompson.

>> Pazite! Dok Thompson bude pjevao, policija će sve snimati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije