Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na križanju

FOTO Teška nesreća u Zagrebu: U sudaru dva automobila poginuo muškarac

Zagreb: Nesreća na križanju Slavonske avenije i Ulice sv. Ivana, jedna osoba poginula
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
28.05.2023.
u 06:15

Okolnosti nesreće biti će poznate nakon dovršetka očevida.

Jedna je osoba poginula u nesreći koja se u subotu navečer dogodila na križanju Slavonske avenije i Ulice sv. Ivana u istočnom dijelu Zagreba, izvijestila je u nedjelju zagrebačka policija.

Prema prvim policijskim informacijama nesreća se dogodila oko 22,50 sati kada su se na križanju sudarila dva osobna vozila.

VEZANI ČLANCI:

Jedna muška osoba smrtno je stradala, kažu u policiji. Okolnosti nesreće biti će poznate nakon dovršetka očevida.

 

Ključne riječi

Komentara 7

EZ
ezer
11:08 28.05.2023.

Uvijek su pojedinci vozili kao u formuli 1 ali neće dugo. Policija kontrolira i kažnjava u prometu samo nije to svakodnevno. Koliko je danas vozila u prometu i kakvih sve vozača ima dobro da nemamo više stradalih.

Avatar Žaoka
Žaoka
10:45 28.05.2023.

Mercedes i Audi. Još samo fali BMW i evo ti komplet.

NE
Nemanadimak
10:04 28.05.2023.

Prije koji dan sam bio u ZG i ludnica kako pojedini voze! To vam je kao utrka formule 1! Pojacati kontrole i kazne ili cemo imati divlji zapad po Zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije