Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA PLANINSKA

Svjedok Vukušić nije došao, suđenje odgođeno za svibanj

Ivo Sanader
Zeljko Lukunic/PIXSELL
15.04.2014.
u 12:45

Dostava poziva za njega je neuredna, odnosno na prijavljenoj kućnoj adresi ga nema, pa mu se poziv ni iz drugog pokušaja nije mogao uručiti.

Sebastijan Vukušić, koji je trebao svjedočiti u nastavku suđenja za aferu Planinska na zagrebačkom Županijskom sudu, ni drugi se put nije pojavio na sudu. Dostava poziva za njega je neuredna, odnosno na prijavljenoj kućnoj adresi ga nema, pa mu se poziv ni iz drugog pokušaja nije mogao uručiti.

Stoga je suđenje Ivi Sanaderu i ostalim optuženima odgođeno za 6. svibnja, kada bi trebao svjedočiti vještak građevinske struke.

>>Sanader vikao i upadao sutkinji u riječ. Izbacila ga je iz sudnice!

Komentara 4

HE
hellen3353
14:26 15.04.2014.

Sanaderu Vitezu, strpi se. Svi velikani povijesti moraju zavrsiti tako, da bi mogli jos visi i veci postali!

GU
gustirna
16:37 15.04.2014.

da li se je javila porezna kako je procjenjena zgrada u planinskoj.

MX
Mister X
13:52 16.04.2014.

Bjeda bjede uvjek ista sprdačina na par jednostavnih načina ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije