Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrtka JadroMel:

'Svi se naši proizvodi na tržištu nalaze u skladu sa zakonom i pravilnicima'

Jadrankina otopina
Foto: Promo
12.01.2019.
u 14:00

JadroMel proizvodi dodatke prehrani i predmete opće uporabe, upisan je u odgovarajuće registre pri ministarstvu, svoje proizvode niti predstavlja ili reklamira niti ih deklarira drugačije

Tvrtka JadroMel j.d.o.o. Križevci koja proizvodi dodatak prehrani Jadrankina otopina reagirala je na članak objavljen 11. siječnja pod naslovom 'Kod Pernara je to vitamin C, ali što kada djetetu preporuče solnu kiselinu?'

„Na tržištu se nalazi proizvod Jadrankina otopina - biljni koncentrat, dodatak prehrani na bazi algi i koji je pod stalnim kontrolama Nastavnog zavoda za javno zdravstvo i kojem je ingerentna institucija Ministarstvo zdravstva s kojim se, zbog svih naših proizvoda, u stalnom kontaktu. Dodaci prehrani spadaju u jednu kategoriju prehrambenih proizvoda te se svi horizontalni (opći) propisi o hrani primjenjuju i na dodatke prehrani, HALMED nije referentna ustanova niti za jedan proizvod koji smo stavili na tržište jer se on bavi lijekovima. Svi se naši proizvodi na tržištu nalaze u skladu sa zakonom i pravilnicima i pod nadzorom su kako proizvođača tako i referentnih državnih ustanova i tijela. JadroMel proizvodi dodatke prehrani i predmete opće uporabe, upisan je u odgovarajuće registre pri ministarstvu, svoje proizvode niti predstavlja ili reklamira niti ih deklarira drugačije.

Spomenuta grupa na društvenoj mreži nastala je kao potreba neregistriranih ilegalnih uvoznika u Hrvatskoj zabranjenih proizvoda, fizičkih osoba, da bi ocrnili kako poduzeće, tako i sam pristup poduzeća zasnovan na poštivanju propisa i ingerencija ministarstva, veliki je problem na hrvatskom tržištu da se putem društvenih mreža uvoze i distribuiraju sasvim ilegalnim putem proizvodi koji nisu pod nikakvom kontrolom sustava. Proizvod Jadrankina otopina trenutačno je dostupan u više od stotinu biljnih ljekarni širom RH."

Ključne riječi

Komentara 3

LU
luditokmak
10:44 13.01.2019.

Ovaj demanti meni djeluje kao klopka??' Kraljica laži i prevare (KLIP) ima obraza ikoga prozivati za prodaju na crno. Godinama mms prodaje na crno, lugol je prodavala na crno ispred shoping centra u Zagrebu. Sve po cijenama glava boli. Tzv.. 1. otopinu još uvijek prodaju ispod pulta i na fb. Jedan dio JO prodaje preko računa a veći dio na crno.

LU
luditokmak
16:53 13.01.2019.

Grupa na fb koju spominje javna je, cijeli svijet ju može vidjeti. Ne morate biti član grupe da biste je pratili i saznali o lažima, krivotvorinama, muljažama kojika se služi kraljica laži i prevara (KLIP). Potražite grup: Jodirani -jadrankina otopina - pomoć ili prevara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije